Stenen beeldje met aardbeien slierten. Net alsof het bloed uit zijn ogen stroomt.

 

 

 

Zwarte pasta

Spinazie roerbakken, fijn hakken/malen (staafmixer), Boursin cuisine erbij (of kookroom, maar dan moet je zelf kruiden toevoegen).

Vis of vlees erbij of gehaktballetjes erdoor. Wat je lekker vindt. Zwarte pasta koken. De pasta op het bord leggen met de groene saus er overheen.

 

Bloederige pasta

Kook witte pasta en giet daar een dunne rode saus overheen. Erg simpel, maar als normale tomaten of paprika saus "bloed" wordt genoemd, ga je het toch anders eten. 

Broodje vinger

Een punt bolletje met daarin een knakworst. Van een halve amandel maak je een nagel. Bak de amandelen eerst in een pan. Dat geeft ze een lekker verkalkt uiterlijk. Leg de amandel op de top van de knakworst en snij met een schilmesje een klein gleufje. Schuif hier de amandel een klein stukje in.

Spinnen gelatine

Maak gelatine pudding en roer daar kleine plastic spinnetjes in. Laten opstijven en uitstorten op een bordje.