Vries druiven in en gebruik ze als ijsblokjes.

 

 

 

 

Meng 600 g fruit (in gelijke stukken), 150 g suiker en 500 g griekse Yoghurt. Roer dit goed door elkaar, doe het inkleine bekertjes of in ijslolly vormen en vries in. Het ijs wordt te hard om te scheppen. 

 

 

 

Hoe leuk is dit. Neemt wijn of champagne glazen, die je wilt gebruiken bij het feest. De ronde voet trek je over op verschillende kleuren karton. In het midden knip je een klein rondje uit en naar het midden toe knip je 1 keer. Nu schrijf je een wens, of een regel van een gedicht of de naam van het persoon of de naam van het thema van het feest (25 jarig huwelijks feest van....) Deze kartonnen vouw je om de voet van de wijn of champagneglazen. 

 

 

 

Koop een blik cocktail fruit. Zet plastic bekertjes klaar. Vul deze eerst met de vruchten en later verdeel je de siroop er over heen. Steek een stokje in het midden. Doordat er veel fruit in het bekertje zit blijft het stokje uit zichzelf goed staan. Zet rechtop in de vriezer. Laat ze wel een dag invriezen. Doordat er veel suiker inzit vriest het niet snel. Als je je iets meer wilt uitsloven snijd je zelf het fruit en vul je af met siroop wat je een klein beetje verdunt met water.

 

 

 

Erg lekker en leuk en met allerlei variaties te maken. Kies lekkere koekjes uit en druk deze om een bolletje ijs.